Katten Vera äger en Max Magnus Norman

Har du också ett konstverk signerat Max Magnus Norman? Vera, hon har satt klorna i självaste konstnären… med följd att han faktiskt  gjort en del fascinerande kattkonst! Klicka på bilderna så kommer du till Magnus egen sida där du kan se dem ur flera olika vinklar!sleepingcat1

bluestreak
katt3
jumpingcat
Här  hittar du Magnus otroligt breda spektrum av konst och fler bilder av Vera! Vera som ser ut så här förresten:catworkingwithcomputer

Det lustiga är att jag hade en verk av Veras husse med tidigare på bloggen utan att veta om det: Den flygande draken från Sundsvall!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Katten Vera äger en Max Magnus Norman”

    1. Enligt Magnus ska det finnas information på hans blogg hur han gör de här konstifika men häftiga katterna – och mycket annat!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *