Titta Nova det snöar!!! Nu!

__large99
Snart kanske vi får det så här vitt och kan vara ute och leka i snön?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

15 reaktioner till “Titta Nova det snöar!!! Nu!”

 1. haha när jag gick från skolan precis så snöade det 😀 jag blev helt till mig och fick ringa min morbror som bor i luleå och berätta att det faktiskt snöar i skåne 😀

  1. Matte fick snösprall i tassarna och skuttade iväg till Katthemmet. Jag tror att hon fick lite ”snöyra”?
   TassKram Wikki

  1. Men nu tänker jag på stackars missar som går ute hungriga i kylan och då skriiiiiker jag från min balkong ”Snälla mänskor därute hjäääääälp dom!”
   *suckar*
   NosPuss Wikki

 2. Grått, grått, grått och liite vitt har det kommit uppifrån idag. Vi har röstat på dig nu. Tasskram

  1. Å tack så jättemycket! Jag har röstat på alla katter jag känner men måste gå in och kika igen om det finns fler bekanta!
   TassKram Wikki

 3. Det har snöat av och till här idag men usch vad det har blåst, tur att matte sitter fast i den andra änden av snöret, annars kunde man blåsa bort. Vi vill inte ha snö inte än i alla fall, det blir en så lång vinter då.

  Taxkramisar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *