Blandad kattflora hos Örebro katthem

Massor av katter söker DIG som vill ha en misse! Det finns cirka 30 katter i själva katthemmet och Örebro Katthem har ungefär 300 katter i jourhem, av alla storlekar, färger och åldrar. Vill du ha:

En röd eller röd-vit katt?
ambrosius  beautifulshokuspokus   fanciamexx

Här är Ambrosius – exoticen Hokus Pokus – Fancia eller Mexx? Du kan hitta en ”blommig” katt:
kazita  mimmifluff  malika1 rutan5

serafia  rosling

gipsyquinn1
Någon som Kazita – Mimmi Fluff – Malika – Rutan – Serafia – Rosling eller Gipsy Quinn! Och så finns det grå och randiga katter:
carol  dorothea  gatsby tacitus
Som blundande Carol – Dorothea – Gatsby eller Tacitus?! Och så givetvis de fina svarta och svart-vita:
kurt1  loisansafira   tolstoj1

smuffan   hoppetossasinai
Här är det Kurt – Loisan – Safira – Tolstoj – Smuffan – Hoppetossa och Sinai!

Vilken av dessa skönheter får flytta hem till dig?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Blandad kattflora hos Örebro katthem”

 1. Som vanligt vill min matte ta hem allihop!Ååååå, vad fina alla är! Min matte kommer att sända er en bild på mailen, på en kisse som heter Sture. Den får ni sätta på er Blogg om ni vill!Tassa lugnt//Fjutten

  1. Jag lovar, jag ska hissa upp Sture på min blogg, om det kan hjälpa till! Så klart men hjälper kattkollegor!
   NosPuss Wikki

 2. om jag hade fått bestämma så hade jag tagit allihopa.. 😀 men jag är ju allergisk mot katt (och ja jag har en ändå) och så vill min sambo inte ha någon..

  1. Det var snällt av dig – men du kan ju alltid göra reklam för ditt närmaste katthem hos vänner och bekanta så kanske det är någon annan som vill ha en fin misse!???
   TassKram Wikki

  1. Vi har ett jättesystem med jourhem och det fungerar fantastiskt bra! Det betyder att några också specialiserat sig på att ta ungkullar, några tar skyggisarna, några kan hem-karantäna en sjuk hittekatt. På det sättet är katten garanterat frisk och även till stor del socialt tränad när den kommer ned till katthemmet. Vi slipper få dit smitta eller ohyra, och där är ”omsättningen” ganska snabb om man ska använda affärstermer. Vissa flyttar såklart direkt från jourhem till permanent hem och vissa behålls av jourhemmet när kärlek uppstår!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *