Probem att karva pumpan snyggt?

Vi katter har vässat klorna och kan hjälpa dig med ett litet pumpa-design-kit på nätet:pumpamall

Klicka på bilden och registrera dig, så kan du välja mellan massor av pumpaansikten och även skriva ut mallar att skära din pumpa efter! Så här blev min pumpa:
my_pump

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Probem att karva pumpan snyggt?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *