Du kommer väl med på min bloggHalloweenfest?

happyhalloweenbysuetlilanglz
Katt-Halloween tycker jag är jättekul!

justforyou

Skicka in en bild från din Halloween – något roligt eller vackert eller bara minnesvärt! Sänd till min mail från nu och hela helgen – ja och några dagar till…

På torsdag 5/11 väljer jag en vinnare som får ett litet kattpaket till minne av årets Halloween! Det innehåller bl a ett kit med jättegulligt katt-presentpapper ”Just for you” som kan komma till nytta i jul!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *