Snabb Halloween-dukning

halloweenn
Den absolut blixtsnabbaste dekoren hittar du i städskrubben: Svart sopsäck! Fram med saxen så har du raskt gardiner och bordsduk! Komplettera med en snygg pumpa!

halloweencat

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Snabb Halloween-dukning”

 1. Snygg kattskärning! 😀
  Förresten, apropå katten/katterna som smiter in under vårat hus: Det är ju bara en katt som jag faktiskt sett springa fram från under huset. Vit med stora svarta fläckar. Jag såg den igen häromdagen, då satt den utanför en liten hundkoja på tomten till några som bor längre ner längs vägen. Det är en mini-gård eller vad man ska säga, dom har två hästar och ett pyttelitet stall, samt ett pytte bostadshus. Jag har aldrig sett nån hund där, så det kanske var kattens koja. Tyvärr såg jag ingen människa som jag kunde fråga… kan ju fråga dom nästa gång jag ser dom om det är deras katt. I så fall slipper jag ju oroa mej för den. Pälsen är iaf fin, tjock och blank, och den ser lite knubbig ut (jag fick ju tillfälle att kolla in den mycket bättre när den satt still utanför kojan).

  1. Å vad skönt – då hoppas jag det kan tyda på att katten hör hemma där! Det känns ju bra… Den har säkert lite musjakt bara under ert hus! Och det är ju ingen nackdel!
   Är den så välfödd så här års, så har den garanterat någon egen människa nånstans!
   TassKram Wikki

 2. Vilka bra tips! Ser jättesnyggt ut med de gardinerna! Att jag inte tänkte på det förut då jag fick slut med tyg vid dukning…:-/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *