Inget nytt för en katthemskatt


Att ha toalåda som man kliver i uppifrån är inget nytt för en katthemskatt! Vi har kört med stora rejäla vida och höga vanliga papperskorgar som kattlådor i flera år på Örebro katthem. Det blir inget krafs utanför kanterna och det mesta kattsanden ramlar ur tassarna medan man hoppar upp ur den. Men här har vi förstås ModKat, en lite modernare designad variant:

modern_katt
modern
Komplett med liten fiffig spade som går att haka på kanten… Enda nackdelen med takingång på kattlådan är om man råkar dimpa ned i huvudet på en kisse som redan är där och gör sitt… 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Inget nytt för en katthemskatt”

    1. Och på landet kissar man ute mellan Stora mattes jordgubbsplantor eller i sanden under vinbärsbuskarna… DET är lyxiga toaställen! *fniss*
      TassKram Wikki

  1. Haha, jag tror att det finns ALLT till våra fyrbenta älsklingar:) Jag hoppas att jag en dag får Slumpen att gå på människotoan:) Då slipper hundarna ha magen full av sand:)
    Kram Jam o Spinn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *