Lite läsning på Halloween – för kattpojkar?

Det var inte riktigt vad jag hade tänkt mig att hitta när jag tassade runt på nätet och letade lite KATTIG skräck- och häx-information och googlade på were-cats – kattvarianten av varulvar. Och hittade:

tarotwitchofthesuper1
…varkatten Boo som hade problem med ”Haunted Hairballs”. Boo visade sig nämligen vara mer människa och hon var naken för det mesta. (Ganska okattligt, om jag får säga det själv – och jag är ändå inte blyg av mig!)

Om du blev nyfiken, så hittar du Boo i serien ”Witch of the Black Rose” av Jim Balent. Och om var-katter finns mer information här. Boo är ett spännande komplement till katten Jansson…?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Lite läsning på Halloween – för kattpojkar?”

  1. Har du sett Dan Pirraros teckning med ”legenden om var-människan”? Det är en varg som säger till en annan varg att han lider av en hemsk förbannelse, varje fullmåne tappar han pälsen och reser sej på två ben, och går sen runt och dödar för nöjes skull och förstör planeten…

    1. Det har jag inte – men jag kan tänka mig bilden… Det var lite svårare att få ihop bilden av Boo, en kattkvinna som vid månsken förvandlades och bejakade en berömd felin lössläppthet…. *leende*
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *