Wikki Look-Alike nr 12

Nu kommer ett nytt tävlingsbidrag från abbemissan Imma, och det säger jag bara – det är god tävlingsintinkt och sådant gillar jag! Imma jamar:

sixten

”Hej, Wikki! Eftersom min förra bild blev diskad, har jag letat upp en annan svartvit katt att tävla med. Det här är Sixten, en av våra postulanter… han är visserligen korthårig, men gör det något? Eller finns det någon regel mot det också i tävlingen? Rätt gullig är han ju, och en riktig gentleman fast väldigt blyg! Han kommer bara smygande på nätterna och hälsar på matte och mig i sovrummet, småpratar lite och håller oss sällskap så där artigt försynt… Tass från Imma, abbemissa.”

Skyggisen Sixten och hans kompis Assar är två katter som fått nytt hem hos Klosterkatterna, där rexen Imma håller sina medkatter i kärleksfull omsorg.

Jo Imma den här bilden är klart kvalificerad att vara med!

sixten1

På Immas blogg läser jag också det fantastiska: ”Att gammelmatte faktiskt har fått klappa Sixten – visserligen bara en liten kort klapp över ryggen på honom, men i alla fall! Det är visst första gången som en tvåbening får hans tillstånd att röra honom, så det är rätt stort, tycker ni inte?”

Ja Imma, det är STORT! *nosen våt av glädjetårar*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Wikki Look-Alike nr 12”

  1. Hej!
    Vår hittekatt ”Rasmus” kanske inte är så lik Wikki men jag mailar bild iallafall så kanske du kan efterlysa hans matte/husse eller kanske annonsera efter en ny?

    Mvh Lisa

    1. Det gör jag jättegärna! Skicka bilder och berätta var Rasmus finns och när han kom till dig??! Om han har några särskilda kännetecken, eller så är också bra att veta!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *