Vem saknar den här katten?

En svartvit kattpojke hittad på Skogsängsgatan i Eskilstuna i fredags!

rasmus

Det är en kelig, social kille med fin blank päls. Just nu bor han i Lisas kök för det finns allergi i familjen så hon kan inte ha honom kvar! Lisa skriver ”Vi är rädda att han är en sommar-katt. Vi har satt upp lappar i området, hos djuraffären, djurkliniken och ringt polisen. Jag har också postat trådar lite överallt på nätet och letat bland efterlysningar. Vi kan bara inte förstå att någon skulle vilja lämna honom.”

Han har fått heta ”Rasmus” tills vidare och finns hos Lisa, som går att nå på tel 073-502 56 46. Hör av dig till Lisa om du vet någon i Eskilstuna som saknar sin fina katt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

18 reaktioner till “Vem saknar den här katten?”

 1. De e så trist att de ska locka med så uppenbara grejer… Om de inte hade tagit i så jävligt så kanske man hade trott på det för ett litet ögonblilck .. Nice blogg btw… //anna…
  PS: hoppas du fixar dina 5000 innan den 25:e.. Sj så kom ja över för första gången nu denna månaden… (har ca 8500 nu)

  1. Tack för kattplimangen! *spinner*
   Nej man får vara glad för att få rulla fram på fyra friska tassar!
   TassKram Wikki

 2. Jädrans nätfiskare säger matte, såna där dyker det upp minst 5 per dag men virusprogrammet sorterar bort dem som tur. Tänk att de inte lärt sig att det är i sjön de ska fiska.

  Taxkramisar.

 3. Hej Wikki 🙂 läste om dig i kattliv idag. Du är en väldigt söt katt och kan tänka mig att min stora Ragdoll Theodore skulle tycka du var en underbart söt kattfröken. Hoppas dom hittar en ägare till Rasmus *håller tummarna* vi har själv en hittekatt här hemma, Hugo som vi inte kan förstå varför ingen ville veta av honom. Här är ju underbar, som tur är fick han stanna hos oss. Kram på dig Wikki, kommer titta in på din trevliga blogg fler gånger.

  1. Underbart med er goa människor som öppnar hemmet för en hittekatt! *kastar kattkyssar*
   Roligt att ni tycker om min blogg, välkommen åter!
   NosPuss ödmjukast Wikki

 4. Om det är en sommarkatt så önskar jag att människorna som lämnade den har mardrömmar för resten av sina liv, det önskar vi och matte. Det finns inget värre än ordet sommarkatt, en katt skaffar man för att den ska bo där tills den vandrar iväg över regnbågsbron, min matte blir så upprörd när hon tänker på alla dem som ingen matte och/eller husse har.

  Vi håller med matte helt och fullt, vi önskar att inget djur ska behöva frysa och svälta, och sakna mänsklig värme omkring sig.

  Taxkramisar.

  1. Det verkar på gång att ”Rasmus” ska få komma till katthemmet i alla fall, och polisen sak få kika om han är chippad. Guldstjärna till de här sköna mnniskorna som tagit in kattkillen!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *