4444 ser så kul ut

Man ska passa på att vara glad över allt som går att vara glad för? Håller ni inte med om det? I morgon kanske taket läcker?

101

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “4444 ser så kul ut”

 1. Självklart ska man glädjas åt det som är kul och bra!
  Härligt med många sidvisningar. Dessutom sägs det ju att ett gott skratt förlänger livet! Tasskram

  1. Och ett bra skrattjam förlänger munnen! ^^
   Roligt att ni sått kattgräset – lcka tll med odlingen!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *