I dag kom tidningen Kattliv hem till många…

…prenumeranter? (I butik kommer den 26 oktober) För ett mail kom det med följande text:

Kära Wikki Katt,
det finns nog många katter på Internet men det måste väl ändå vara nåt alldeles speciellt att vara med i en HederligÄktaRiktigPappersTidning!!!! Va?
Lite Avensjuk är jag!
kurrar Kryddan Båtkatt
  blinkcat1

Ja Kryddan det är verkligen nåt visst med att få se sin bild i tidningen! Jag biter mej i svanstippen gång på gång för att kolla om jag inte drömmer! (Men jag lovar, jag kommer aldrig att bli mallig eller nåt sånt! Jag är ju trots allt en vanlig KattHemsKatt. Fast en unik Vivalla Fluff samtidigt. Ni vet…)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “I dag kom tidningen Kattliv hem till många…”

  1. Ja jag är gärna stolt. Men man får inte bli högfärdig, det blir inte fina katter!?? *busig blick*
   TassKram Wikki

 1. Kommer nog rusa till en butik den 26^^!!! om jag inte har blivit sängliggandes…. Men då får mamma gå o köpa!!

  1. Det fixar nog mamma om du blir sjuk men jag håller tassarna för att du fortsätter vara frisk!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *