Bli inte förvånade över obegripligheten

Om kommande blogginlägg verkar ha text som hoppar precis som popcorn i en öppen kastrull (En liknelse som inte mikropopcornsgenerationen fattar men dock alla ni andra!) så ja, inte begriper jag vad det beror på… nåt spöke i min dator kanske?

summoning_old_friends

Jag skriver inläggens text, fixar typsnitt, kursiveringar, fetstil. Sedan lägger jag in de bilder jag valt, och förhandsgranskar – allt ser bra ut – trycker på ”Spara och publicera”… men när inlägget kommer upp kan stycken och bilder ha hamnat helt huller om buller inklusive stildefinitionerna. Och vara helt hopplösa att få ordning på!

Hittar ni ett sånt inlägg – ha tålamod! Redigering kommer… I första läget fick jag t ex se att hela förra inlägget hade ALL text understruken och bilden som skulle vara först låg sist! Det spökar helt klart!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *