Hurra för 3000

yellow_cat_heart2

Varje litet tassavtryck hos mig blir en sidvisning a 3 öre. Inte mycket kanske, men för en liten katt som har det som enda inkomst är det ändå ett fiskben i matskålen.

99        
När jag kommer upp i ett uttagbart belopp på 4 siffror i Metrokontot, då först ska jag ta ut det. Och då kommer vartenda öre att gå till katter som inte har det lika bra som jag….

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

15 reaktioner till “Hurra för 3000”

    1. Jo det blev något omkring 5400, siffran har kommit upp nu – men det mysko är att sidvisningarna låg på precis 6000 så vart de andra sexhundra tagit vägen kan man ju undra!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *