Hittade fel saker igen!

På jakt efter katt-quiltar hittar jag olika kattbroderier istället:

avril
Den här från en fransk sida med katter i korsstygn. Jag hittade en bok om kattbroderier som verkar spännande:
bok
Så här kan ett broderi ur boken se ut:
chatrouxattendant Säreget men spännande! Och så finns det mängder av modeller, mönster och vackra handarbeten!
chatbrod   lefbddfedafbabd1
Här kommer en till skönhet av fransk brodös:
laaebedacaeffab
Den får mig att önska att jag hade tillgång till MySpace för närmare mönsterstudium även om jag inte kan så mycket fransk jamning!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Hittade fel saker igen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *