Mezzo och Freja har det bra

Igår kväll grät både matte och jag och Stora matte glädjetårar när vi läste på Örebro katthems sida med katthälsningar!

Så här skriver Mezzos och Frejas mattar:

Hejsan Svejsan!

Tänkte skicka en hälsning från Motala och uppdatera läget med dom nya Motalaborna. Just nu ligger Freja och sover i favoritfotöljen i sovrummet och Mezzo ligger och sover i soffan i vardagsrummet. Dom laddar säker upp för en busig natt igen. På mornarna brukar trasmattan i hallen ligga i en enda hög efter nattens bravader. Leka med snören är kul och Sofia letade på en liten, liten säl, antagligen en lotterivinst för länge sen, och den brukar Mezzo bita i och sen sparkar han med bakbenen och går lös på ordentligt. Det är så kul att se, stora stora Mezzo och lilla lilla sälen.
Nu när vi kommer hem så springer både Freja och Mezzo fram och hälsar, men Freja kommer inte fram själv utan väntar på att Mezzo ska gå först. Och det gör han och bonkar på med sitt stora huvud och vill bli kliad och klappad.
Det som står om Freja från jourhemmet, att hon sitter och tittar vad man gör, om man håller på med nåt, det stämmer. Hon gör det. Hon brukar sitta i dörröppningen till vardagsrummet och titta om man sitter och handarbetar i soffan eller nåt sånt och likadant om man sitter vid köksbordet, så sitter hon i hallen och tittar på.
Gå på lådan fungerar bra och likaså maten. På fredagar äter vi ostbågar och DET har dom fått smak på. Mezzo knaprar i sig och tycker det är så gott.

Hälsningar till alla på Katthemmet från Mezzo, Freja, Annelie och Sofia, 4 oktober 2009

Jag blir så *svansdans*lycklig! Titta så fint de har det:
mezzopotamiusmissfrejahals
Tänk om alla katthemmets katter kunde få så fina människor!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Mezzo och Freja har det bra”

  1. Åh vad underbart!! Får också en tår i ögat… Hoppas att de får leva ett riktigt lyckligt liv där för alltid!

    1. JA verkligen! Mezzo har varit en älskad favorit på Kattis så länge – men nu förtjänar han ett fortsatt långt och lyckligt liv i ett EGET hem med EGNA människor! Och Miss Freja kommer att vara lycklig så länge hon får vara med sin älskade Mezzo!
      *kattleende*
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *