Katten Cosmos jagar rådjur

Den här kattkillen är hungrig? Som nybliven utekatt tycker jag han är väldigt modig!
cos
Ursäkta usel bild, men titta på hela filmen istället! Röd ring är Cosmos som sätter av i full fart efter rådjuret i orange ring. Så det kan bli! Heja Cosmos!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Katten Cosmos jagar rådjur”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *