Hur många katter räddar vi?

Stolta visar vi våra katthem här i Sverige och klagar dessutom ofta på svensk syn på katter. Men vi ska vara glada att vi inte är katter i Korea eller Kina!
petition

Plågad läser jag på AnimalProtections hemsida om den traditionella hund- och kattslakten i Sydkorea, och snubblar in på den ruskigaste videofilm med djurplågeri som jag någonsin sett – jag klarar inte ens att lägga upp den här på bloggen… Jag säger bara: Tänk dig för innan du klickar på filmlänken – du kommer att kräkas av fasa precis som jag!

Ska inte beskriva ohyggligheterna ytterligare, men kanske finns här också riktningar vi ska sträcka ut en tass till?

save_me
Den här gripande bilden kommer ur följande – otäcka men mer uthärdliga videon från Kina:

https://youtu.be/jdOn00pJI44
Vi ska inte sluta hjälpa svenska katter – de ska så klart få allt vårt fortsatta stöd. Men vi ska vara aktiva att lobbya och agera med de räddningsorganisationer som finns för katter i anda länder vilka inte har det lika gott ställt som vi! Räck ut din tass!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *