Hugo hoppade på grannen

hugothecat
Det är kanske inte så ofta en sovande man är tacksam för att grannens katt hoppar upp och klöser honom i ansiktet? Men Andrew Williams i Bracknell, Berkshire, är innerligt tacksam att grannens katt Hugo slank in genom kattluckan och väckte honom på detta sätt, berättar BBC.

hugo1

På grund av ett elfel fylldes nämligen bostaden med giftig svart rök som annars skulle ha varit dödande. Brandlarmet var ur funktion men tvååriga Hugo kloade sin granne tills han vaknade. ”I was woken up with Hugo sitting on top of me clawing at my face. He was trying to wake me up. I was in a really deep sleep …. As soon as I was awake he flew out the door. I got up to follow him and saw thick black smoke in the hall. The fire chief said that I had better buy the cat a big piece of fish because he saved my life. I’m just so thankful to that little fella.”

Här kan du se en film där en rörd Andrew klappar om sin räddare Hugo!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Hugo hoppade på grannen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *