Ville deklarerar inkomst…

img51
Ja, att han kommit in, alltså. Med ett högljutt ”Mjau mjau här är jag!” och har till Stora mattes bedrövelse torkat av VäldigtLerigaTassar på hennes papper som ska skickas ut till hennes konstförening…

Så nu har det blivit TassBadning. Med andra ord lerskvätt i hela badkaret! För det gillar Ville och spinner så det ekar i badrummet!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Ville deklarerar inkomst…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *