Mjukare kisse får man leta efter

lucasb

Bor du i norr och letar katt? Tillåt mig presentera Lucas!

Lucas är drygt 5 år, en kastrerad hankatt som är världens godaste och lugnaste katt. Men han säger inte heller nej till en stunds bus och lek och vill gärna vara med och kolla läget om det händer saker. Han bor nu i stödhem i Boden, men om du vill träffa Lucas är du mycket välkommen!

Mjukare kisse får man leta efter!

Kontakt: info@kattinorr.se

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Mjukare kisse får man leta efter”

  1. Gud vilken bomullstuss:) Han var ju jättesnygg!
    Hoppas att han får ett fint och skojigt hem där man tar hand om den gosiga missen:)
    Kram Jam o Spinn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *