Kattplågeri tycker jag…

Hur kan någon tycka att det här är kul? Eller ens komma på idén att göra detta med sin katt?  VARNING, obehaglig film!


Jag gråter för den här stackars katten, och ser bara skräcken i dess panikslagna försök att komma ut ur denna idiotiska ”SPA”-grunka???! I flera minuter, först i full panik och sedan allt tröttare och mattare kämpar den livrädda missen…. Vad är det för fel i huvudet på människor (Som uppenbarligen anser sig älska sin katt?) som bara står där och tittar på och filmar???! Humor? Nej detta är bara sjukt! *fräääääs!*

Ge mig en slägga så jag kan åka dit och slå sönder skräckmaskinen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

18 reaktioner till “Kattplågeri tycker jag…”

  1. Ja det finns länkar till sådana filmer på Youtube också.
   Det som var värst var att läsa folks kommentarer till kattfilmen dock – det fanns de som tyckte att den var ”superkul”! Kul??? Jag ser aldrig något kul i ett djur som lider???!
   TassKram Wikki

 1. Hemsk film ju, hur kan man ens tänka att göra så mot en stackars värnlös katt. FYYY!!!

  Angående något annat: Wikki du som vet allt, jag har en misstanke om att Sixten fått diskbråck. har försökt söka på nätet om det men ej hittat ngn bra info, vet du eller din matte något om detta.

  1. Oj jag har heller inte så mycket information om katter med diskbråck… Spontant känner jag ju: Hellre en kisse till veterinären snabbt än att han ska ha ont i onödan?
   TassKram Wikki

  1. Ja att bli badad kanman ju acceptera om det görs av nöd&behov under civiliserade former, men det där SPA-skrället var bara grymt!
   Hoppas husse och Snuffe ger dej tröstkramar!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *