Silly Cat Contest

Användning av en en lustig träkatt som mall för allsköns artistiska bildfantasier finns att le åt på Worth1000:

silly_mona
silly_mirror
silly_field
silly_egypt
sillly_ice

Fantastin har inga gränser… Fast den här sista var ju en lite scary version – de flesta är bara ljuvligt humoristiska!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Silly Cat Contest”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *