Katt-kalligrafi

Ge mig tusch och papper, till pensel duger min svans
Sen ska du få se kalligrafi du inte sett nån annanstans….

ccvbacchus

En tass ska jag sätta som stämpel, en Wikki-signatur
och när tavlan är fullbordad, tar jag mig en lur

ccelticcirqcats
bacchuspn
Härliga saker från Calligraphypetsjcobaltchocolate

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Katt-kalligrafi”

    1. Suck, ja min matte också… Just nu har jag hittat så mycket på Tradera som jag sedan vill lotta ut som kattvinster i nån av mina tävlingar… *suckar*
      Man blir ju inte rik på bloggen så man kan ge bort nåt heller – men man behöver ju inte alltid hjälpa till med miljoner. En uträckt tass har också ett värde!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *