Fixa filmer till bloggen går inte så bra?

Ibland är inte tekniken på min sida. Eller det kanske är meningen, men då vill man ju övervinna det. Jag har hittat två filmsnuttar med katter som har jättekul – men lyckas inte komma på hur jag ska kopiera in dem på min blogg, så att ni får se dem…

Nä, ni får allt följa länkarna – kika och le:

medgary

Antennkatten

Kartongkatten

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Fixa filmer till bloggen går inte så bra?”

 1. Alla sådana filmer måste först läggas ut på youtube tyvärr, sedan är det bara att klicka på den knappen när du skriver på inlägget. Konstigt katt, dendär med ölförpackningarna, man undrar ju vad han vill ha ut av det haha. Med ett handtag ovanpå skulle det vara enkelt att ta katten till veterinären iofs… 🙂

  1. Jo minsann men det syntes att han hade verkligt roligt… Tills ölförpackningen gick i bitar. *kattleende*
   Tack för informationen!
   TassKram Wikki

 2. Hej, Wikki!

  Var finns de där underbara rökelsehållarna med buddhakatter?!? Vill ha!

  Sänder dig en stor nospuss och en långsam, skön strykning över ryggen,

  Immas matte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *