Vi kommer, Fuglesang!

kattronat

Den första kattronauten är på väg! Vi har smygtränat länge på baksidan av Esrange – lite kallt om tassarna men inga hundar som stör och vi har hittat lagom stora satellitgrejor att lifta med!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Vi kommer, Fuglesang!”

  1. Nja tyvärr inte – Den första katten i rymden hette Felix. Kissen sköts upp i en fransk raket 18 oktober 1963 från en bas i Algeriet. Ett riktigt äventyr för en herrelös katt plockad från Paris gator. Mindre bekvämt kan man tro att det var att ha elektroder inopererade i hjärnan. Felix återhämtade sig dock fint efteråt.
   Värre var det för hans efterföljare, vars namn är okänt, som gjorde samma tripp några dagar efteråt.
   Kisse nummer två återhämtade sig inte efter denna spektakulära åktur utan dog.
   Jag tror jag backar och håller mej på marken!
   TassKram Wikki

 1. Förstår att slutskedet av utprovning av utrustning är nära. Mycket snygg hjälm.
  Kanske ett besök hos den kloka Kosmoskatten från Dr Snuggles (tecknat barnprogram) är att vänta på vägen uti rymden!
  Tasskram Dui och Deco

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *