Novas hylla

Tänk att en gammal ribbhylla på balkongen kan göra en katt så lycklig?!

img32
Tittut från min balkong… Nova är en solkatt hela hon!
img34

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Novas hylla”

    1. Man kan inte heller annat än älska Nova – hon är så okomplicerad och bara glad!
      Min lillasyster… *spinner*
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *