Om att sälja rätt saker

grillat

Jag vill skicka en eloge till en anställd på Djurmagazinet i Eskilstuna… efter att Stora matte berättat hur hon i veckan råkade stå vid sidan om kassan där, och se när expediten avrådde en kund från ett djurköp. Expediten förstod att varken den vuxna eller de två barnen var mogna för just det djuret, som de var inne och tittade på. Helt vänligt och korrekt informerade hon om djurets skötselkrav, bad dem tänka över saken och absolut fundera på alternativa mer lättskötta djur. De såg lite snopna ut och fick lämna butiken utan djur.

Tänk om all personal i alla landets djurbutiker tog samma ansvar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Om att sälja rätt saker”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *