En rätt fräck bild

eller hur?

anikatten

Lagom att avsluta lördagen med!!! *kattfnitter*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “En rätt fräck bild”

  1. HAHAHAHA! Den var härlig:) Jag har tagit ner en massa animerade bilder och du kan aldrig ana på vad, hihihi Jaja det är på katter så klart:)
    Massa härliga skojiga söta katter:)
    Tisdag ska de stora ha vaccination:) ’Kram Jam o Spinn

    1. JA det är kul med animeringar – jag försöker hitta lite ovanliga och har ett litet lager….
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *