Lilla ”sopkatten” mår bättre och bättre…

Ja han kravlar t o m runt så pass att han trillar ur sin korg! Tur att Vimsan har en fin schäfer, Yessie, som talar om att lillkatten är på rymmen…

Nu väntar vi bara på att de små ögonen ska öppnas, så han får se världen!

bl_tass1

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Lilla ”sopkatten” mår bättre och bättre…”

  1. Vilka underbara nyheter! Fortsätter att hålla tummar och tassar här… och Logan blir kvar på bönehjulet ett tag till. Tänk om kisse-ungen växer upp och tror att den är en schäfer?

    1. Jag tror han blir en lycklig schäferkatt i så fall! Eftersom jag själv vuxit upp med hundmamma också, så vet jag att man klarar livet utmärkt så…
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *