Få vara liten igen…

Tänk om man kunde ha fått vara kvar i det där gulliga baby-kattunge-stadiet, alltid?

kitten10
Ovetande om allt i världen, bara liten, ny och ett oskrivet blad?
kitten11
Ens värld skulle vara en liten sfär av omutlig trygghet, mammas skära tunga och varma mjölk ur spenen.
…och jag skulle inte veta någonting annat. kitten12
*drömspinner och tassarna rycker*
Bilder från The Daily Kitten.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Få vara liten igen…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *