Katthem i USA

…kämpar precis som här i Örebro med att hitta hem till alla katter. Till exempel i Fort Collins:

fortcollins

…och jag gillar verkligen deras devis:

wanted

Det försöker t o m hitta hem till de mest krävande sjuka eller smittobärande katter:

LeLu is weakly FeLV positive and so will need to be an only cat or live with other FeLV positve cats. She has not been sick at all yet from this disease. She is a calm and loving kitty who loves to sit on laps and be petted. She is always good about using her litter box and scratching post and never makes any messes. She has has little exposure to other kitties or dogs but seems like she would be ok living with them..

Visst är det skönt att sådana här människor finns!!! www.fortcollinscatrescue.org/special.html

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Katthem i USA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *