Charmiga små kattspel

för en trevlig lördagskväll om man inte vill titta på Melodifestivalen!turf

”Connect the calico kitties so they line up. Watch the moves of your opponent, the grey kitty, or you may lose the match…
This is a three-level game – have fun!”

memory Memory a la katt
pussel … eller litet pussel!

– hittar du här: www.meowhoo.com/club/games/

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *