KloKapslar – istället för att ta bort klor

paws

I Sverige är det tack och lov förbjudet att operera bort klorna på en katt (Undantag för skadade klor naturligtvis) men i USA är det vanligt. Men det finns fascinerande alternativ: Att limma på kloskydd!

softpaws
frger

De här klokapslarna finns i alla regnbågens färger och – tja – som alternativ till ”declawing” så är det kanske ett lite bättre Val? Men visst ser det crazy ut?

paws1
paw

Puh! Skönt att jag är en skandinavisk katt MED klor! Vi behöver inte KLOKAPSLAR alls! Vi har fria tassar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “KloKapslar – istället för att ta bort klor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *