Katt-träd modell 2

intree

Tolv katter i samma träd… någon sorts rekord?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Katt-träd modell 2”

    1. Ja man kan fundera både på vad det är för miljö där det samlas så många katter i samma träd, eller eljest vad som skrämt/lockat dem dit. Det är ju inte precis en naturlig kattsituation. Klättrar jag i ett träd vill jag nog vara ensam om trädet, eller ha någon läckerbit att fånga i det!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *