Att vara utställningskatt

Jag tror att matte vill ställa ut mig någon gång. Hjälp! Då måste jag ju stå ut med sånt här:

 1. Bäras omkring på ett konstigt sätt

  _384
 2. Borstas på de mest konstiga ställen_385
 3. Vänta massor i en trång obekväm bur där folk stirrar in på mig_387
 4. Bli petad på och viftad med_388
 5. Och ha maten utom räckhåll…

  _389
 6. Men människorna verkar också ha det jobbigt

  _390
 7. Men sedan kan man få priser ju???!!!! Kul!

  _391

Tack alla på Nerks kattutställning som blev så underbara på bild! Jag måste börja träna på att bli Borstad åtminstone….

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Att vara utställningskatt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *