Kattpromenad i koppel

_376

Jag lärde mina människor att gå i koppel ganska snabbt. En del människor behöver extra varsam hantering, och vänjas vid selen lite steg för steg, men mina människor var lättdresserade. T ex insåg de snabbt att ett vanligt koppel var för kort för mitt behov av rörelsefrihet, så jag har ett 5-meters rullkoppel för liten hund kopplat till selen.

_380

Eh, ja och de insåg att selen behövde släppas ut ett par hål, när jag inte var så mager längre…

Jag behöver bara sätta mig vid ytterdörren och vänta – de behöver ju så lång tid på sig för att komma i sina tasskydd och extrapälsrockar.

Sedan leder jag husse (Honom behöver man hålla mest styrning på, han är lite drömmande ibland, och går och grunnar på jobbsaker…) nedför trappan till ytterdörren. Matte är lite raskare att få med ut, henne kan man rusa omkring en hel del med. Tyvärr kan dock ingen av dem klättra i träd så bra.

_381

Det finns mycket härligt att snusa på utomhus. Katter och hundar lämnar så goda dofter. Fast hundar har dålig disciplin på att krafsa över det där som man inte ska lämna efter sig. Eller om det är deras människor som har dålig disciplin på att använda liten svart påse! (Själv gör jag mina behov endast i lådan inomhus! ALDRIG i barnens sandlåda, som jag dock sett andra katter göra. Något hyfs har man väl!)

_382

 Och jättekul med snö som man kan göra fina tassavtryck i. Jag ska be matte lägge över några av sina vackra foton av mina tassavtryck i något nytt inlägg, så får ni se!

Ja och när det är dags att gå hemåt igen så hittar jag förståss snabbt hem till rätt dörr i min trappuppgång och är först uppe vid dörren.

Det här hoppas jag att du också kommer att gilla, Matrix!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Kattpromenad i koppel”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *