Tävla om ett skyddsnät till balkongen!

Ett kattskyddsnät är priset i Katthemmet Kompis tävling!

netty

Många vet nog inte om att det faktiskt finns en LAG som säger att den som bor mer än 5 meter över marken, och har katt, är SKYLDIG att ha skyddsnät på balkongen!

Nu har du chansen att vinna ett nät! Gå in på mina vänners blogg till tävlingen här: katthemmetkompis.blogg.se/category/tavling.html och LYCKA TILL!

Själv har jag ett stadigt hönsnät kring min balkong, jättekul att klättra i men det skramlar en hel del… Mer om nätet finns att läsa på www.nettyskyddsnat.se/ för den som är nyfiken! (Ja inte om mitt hönsnät alltså, utan om Nettynätet. Mitt nät skymtar på en och annan bild om man går tillbaka i min blogg. =^:^= )

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *