Det rätta katthoroskopet för mig

…råkade hamna på fel horoskop förra gången, men det här ska vara rätt, jag fyller ju år den 26 april:

horoskop1

Hm menar horoskopet rentav att jag är LAT!???

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Det rätta katthoroskopet för mig”

 1. Hmm . . . Det där stämmer då verkligen på Madame! Hon är född första veckan i maj.
  O själv är jag jungfru. Kan det bli bättre? 🙂
  /Neko

  1. Helt underbart! Samma kattoskop för mej och fina Madame! Spinn!
   Lite extraspinn för mysiga mattar också!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *