Åttlingar, ska det vara så märkligt?

En kvinna i Kalifornien väntade sju barn, men fick åtta. Åttlingar – det gick åt 46 personer/läkare för att bistå vid födseln. Ja se människor… När jag födde alla mina ungar, då var det ”jaha kattungar… lugnt!” och inget större ståhej.

burmaungar

4-åriga burman Tarawood Antigone födde 19 ungar den 7 augusti 1970. Av dem överlevde femton, en hona och fjorton hannar! Och innan det var så vanligt med katt-p-piller eller kastreringar, så fick tabbykatten Dusty i Texas under sitt liv totalt 420 ungar… Puh!!!

v_kattungar

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Åttlingar, ska det vara så märkligt?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *