Stora Mattes Bästa JulklappsRim

kittieswithfish

Om man har ett RIKTIGT bra eget julrim så använd det så klart. Men om fantasin tryter så går den här julklappsversen att använda till Precis Allt:

Om…
Du inte fick vad Du önskade mest
och det Du ville ge inte fann,
så vet att den klappen är allra bäst
när man ömt klappar om varann…..

Lycka till med julklapparna!

best_friends

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Stora Mattes Bästa JulklappsRim”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *