Kattskratt…. utan hejd….RixFM!

…det roligaste på radio på ett tag nu, passar bra idag: www.rixfm.com/webbradio/frameset.php

neko_pet

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Kattskratt…. utan hejd….RixFM!”

    1. Synd att du inte får upp länken, ja det var kattdagboken, *spinn* så kul att lyssna på människor som skrattar så hejdlöst!
      Ha en skön lördag!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *