Tusen sidvisningar!

Vid min tass, vilken ära! Svårt för en liten katt att fatta att det varit 1 000 tittar på min blogg!

tusen

Bugar och tackar vördsamt för detta, i djup respekt för mina läsare! (Och sedan lite KrumSprång och SvansDans längs hallmattan, jihoooooooooo!)

__large190

För nu firar vi Husse också, orsak hemlig tills vidare! (På bilden jämför Husse sina muskler med strongman Fredde.) NosPuss på dej Husse!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *