Suck… jag blev inte Lussekatt i år

…men tack i alla fall, alla ni som röstade så mycket! Jag kan här presentera den stilige men snuviga vinnaren: Snorre från Strängnäs!

snorre

Han ser mysig ut, jag säger STORT GRATTIS och TassKram tilll honom!

Själv har jag det riktigt bra, för stora matte är hos oss nu och vi ska strax kila ut i snön och rulla snöbollar och smyga på skatorna! (Ja och jag fick sardiner igår! Mums!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Suck… jag blev inte Lussekatt i år”

    1. Det var en stor ära bara att bli uttagen bland de 15 som gick vidare av över 450 katter tycker jag!
      Kryper till kojs och kramar husse nu! Godnatt!
      Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *