Bigger mår inte så bra…

Han trivs inte på Katthemmet riktigt, alla katter fungerar inte och finner sig till ro i en stor flock. Bigger har magrat och är inte alls särskilt BIG längre. Matte letade fram specialmat åt honom och hoppas att han ska få ro att äta den. Och så fick han massor av klappar och spann så hela han vibrerade!

Hoppas de kommer tillbaka i morgon, tjejerna som kanske kunde tänka sig att ta hand om Bigger… hoppas hoppas!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *