Matte är inte rolig…

..hon bara sover när jag är vaken! Matte säger att det är för att hon vaknade 05:15 imorse för att se till att husse kom iväg till sin utbildning… och i nästa mening erkänner hon för mig att hon inte ens minns om han åt frukost.

Men nu är hon uppe, och aktiv, tack vare mig! Jag hoppade upp på bordet och norpade benkanten på hennes kotlett, den luktade spännande och jag tyckte den var mysig att tugga litet på. Att matte tjatar om att jag sölar ner golvet, varför är det så petigt, det går ju att torka av igen?

Tass på er

Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *