Vi har bakat KATT-pepparkakor!

Till KATTENS DAG i helgen har matte och husse hjälpt mig baka fina kattpepparkakor!

_326

Matte ska hjälpa mig att glasyra dem, så de får lite fina mönster och så ska vi ta dem till katthemmet. (Fast vi tar inte med dem överst som råkade bli lite för brunbrända!) Matte ska skaffa mer deg (istället för den som husse åt upp) och vi ska baka ännu fler pepparkakskatter!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Vi har bakat KATT-pepparkakor!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *