Vilken tröst att vara hemma

Att vara katt i sitt eget hem är i alla fall bäst. Jag ägnade hela helgen åt att vakta på musljud och annat i stora mattes hus, jag hade inte tid att sova ens. Så när jag kom hem kröp jag upp på min hylla med min favoritvippa och bara soooooooooooooooooooooov!

_325

Men idag ska jag busa med matte!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Vilken tröst att vara hemma”

  1. Det där ser skönt ut, att sova menar jag. Ska ta å göra det jag me´. Jag jagar mina tygmöss, det enda som rör sig, ibland alltså.

    1. Mina tygmöss rör inte på sig? Hm måste vara fel sorts tygmöss. Hur har du fått tag i rörliga tygmöss?
      Men Ville har lovat att jag ska få en riktig husmus av honom i julklapp…
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *