Midnatt råder…

… ja, eller nästan. Men nu ska i alla fall jag, matte och husse sova efter en lååååång dag på resande tass, farmorbesök, och jobb för både matte och husse på kvällen.

Fast egentligen tänker jag bara vänta på att de har somnat, så jag kan smyga upp och slicka i mig det som är kvar av lasagnen… om de glömmer den framme vill säga…

Natt-tass på er!

Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *