Wikkis Banner-Bibliotek!

 

För Banner ”Wikipedia Metrobloggens Mästerkatt, kopiera:


width=”207″ height=”76″>

För Banner ”Wikipedia – Din Tass i Bloggvärlden” kopiera:


width=”207″ height=”76″>

Banners till mina favoritbloggar och vänner!

För banner ”Parvel & Jonathan” kopiera:

FLER BANNERS KOMMER!!!

Hur du klistrar in en banner på din sida (Metrobloggen):

 1. Gå in på ”Inställningar” och sedan ”Sidokolumnen”
 2. Välj alternativet ”Lägg till kort text” om du vill skriva något om bannern eller ”Lägg till HTML” om du bara vill ha bannern.
 3. I båda fallen kommer ett nytt fönster upp. Om du valt ”Lägg till kortare text” finns en knapp med texten ”HTML” sist i nedre verktygsraden, precis till höger om ”You Tube” ikonen. Klicka på den, klistra in den valda HTML-koden och tryck igen på ”HTML” knappen. Nu ska bilden du valde synas i textfönstret. Skriv något om du hade tänkt göra det. Tryck på OK.
 4. Använder du ”Lägg till HTML” klistrar du bara in texten i rutan som kommer upp och trycker OK.
 5. OBS! Glöm inte att ”Spara ändringar i Sidokolumnen”!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

15 reaktioner till “Wikkis Banner-Bibliotek!”

  1. Matte krama mej, jag får tårar på tassen! Jag tänker på alla människoungar och kattungar som far illa. Man MÅSTE hjälpa dem!
   TassKram Wikki

 1. Jag har en banner faktiskt till min sida…Den har ”Tre Katter” designat!
  Du får den om du vill ha 😉
  Maila mig från min blogg så…Får du den,för…Den finns inte på min sida!

  Jam & Kram!!!

 2. Blev så inspirerad så jag har gjort min egen banner nu 🙂 Bara en första enkel nu till att börja med, men ska göra en där Yatzy och Tetris är med också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *